Thursday, September 30, 2010

R.I.N.D.U

Assalamualaikum...
Apa khabar korang hari ni?moga sht2 je,dan moga mood korang ok2 je.saya memang tak der mood langsung harini.Rindu giler lahkat insan2 tercinta yang saya tinggalkan kat Malaysia tu...huhuhu
Bagi aiskrim pon dah takleh pujuk hati saya ni tau!!!Rindu giler..siyess cakap ni..mmg rindu giler..Sampai kan aqilah pon asik main earphone sebut2 nama atuk..huhuhu.Tangkap leleh lah hari ni.Siannyer kat bonda.Dah pasti dia boring bila adik gi sekolah...selalu je mak merungut Nurul tak mau balik..hujung minggu..busy.Sure mak boring...dulu 3 ketul anak2 ku ni..mmg lepak sana..3 bulan lak tu..Ishh budak Nurul ni pon satu..(dah start nak bebel ni)Kalau dekat ..nak je cubit2 budak sorang ni.sowi lah adik ku...mmg kak long cian kat mak..sunyi kot.Balik lah selalu..cian kat mak.
Kalau korang dah duk jauh..baru korang rasa dan tau apakah erti RINDU dan tak dapat nak balik saat rindu mencengkam dada.Hanya air mata je yang mampu mengalir..dan terus mengalir..Sakit dan memang terbeban oleh rasa rindu,bukan je pada bonda,ayahnda,adik2 tapi...pada ibu angkat di Melaka...semualah,semua kwn2..yang saya jumpa masa cuti dulu...terutama..kwn lama,nana,sue,akma,lin dan dilla...memang rindu giler kat korang...Demam Rindu melanda lagi!!!Saat ni lah..diriku merasakan boringnyer Doha!!!!

4 comments:

ana said...

kt kite x rindu ke...

ZaiRi-MiZa said...

rindu ...semua kaklong rindu!!!na x rindu kaklong ker?

ana said...

rindu...k.long kamis ni na kne wt kne CT Scan utk cek brain..so doa2kn semue nye ok ek..

ZaiRi-MiZa said...

rindu ker?jenguk blog hari2 ehhh.na sakit apa ni?tak citer ngan kaklong pon?doa byk2 ok..moga takder apa2..kaklong doa yang terbaik buat na..sabar tau.