Wednesday, October 3, 2012

Wedges Cantik


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dari petang semalam hati melonjak-lonjak nak beli wedges. Buka potato wedges ye kawan-kawan, akak comot nak beli kasut wedges. Ye la bila dah ada baby ni tak sesuai pakai heels sebab badan dah memberat...ecece, 52 kg tu berat tau, lenguh betih akak comot ni.

Dah dua hari sakit kepala, oleh kerana ada dapat bonus dari hasil berblog maka akak comot rasa malam tadi perlu pergi terapi. Dah pukul 8 malam tanya pada encik darling boleh tak teman pergi terapi dia kata kasut beli beribu kat Qatar dulu tak pakai pun? erk?? kasut mana lak beli sampai harga beribu wahai darling??? pitam akak comot dengar! Boots yang akak comot beli untuk pergi melancong ke Dubai,Oman dan Abu Dhabi tu baru je berapa ...siap ada offer lagi masa tu...huhu. 

Tengok akak comot dah sentap encik darling kata okey, dan 2 saat lepas tu akak comot tunjuk gambar nih, kata nak beli rupa gini...

Malangnya tak jumpa pun kat jusco tu kedai vinci, ke takda? entah...nak gi Alamanda dah malam sangat, memang tak sempat.

Kebetulan akak comot jamu mata dengan qila je mereka yang lain ke kedai buku. Maka jalan lah dengan santai dan penuh sopan santun memilih kasut, pergi School walau selesa tapi just selipar, dah la tak glamour lak tu, macam slipar 8 hengget je rupa walau RM89 harganya, nak pakai ke majlis wedding macam kurang comel nanti akak comot korang ni.

Pergi kedai BATA, adalah yang cantik tapi alamak...dah berbelas tahun akak comot tak pakai BATA, rasa macam...malas la kot. Patah balik ke School, belek lagi...memang rasa rugi sebab mahal tapi tak lawa...hak hak hak...jahat kan? Last-last masuk dalam jusco tu belek satu-satu. Akhirnya...jumpa mirip camni. Nanti entri lain akak comot upload gambar ye, harga tak la mahal tak sampai seratus pun. Gambar? nanti laaaaaaaaaaaa

Misi mencari wedges -selesai. 
Terapi minda- berjaya
Poket- makin nipis
Ucapan-terima kasih boss sebab bagi bonus dari duit blog, rajin berblog dapat la habuannya..ehehe.Alhamdulillah rezeki..kan kan kan???

1 comment:

missSenget said...

blog baru ke sis..?

cntik kasut tu..

tp tinggi sgt..kite gayat..huhu..