Sunday, October 7, 2012

Kami Bersahabat

Assalamualaikum...
Semalam bonda buat kenduri kesyukuran sambut menantu. Alhamdulillah sahabat saya hadir memeriahkan majlis. Apa yang saya terharu sangat nana sanggup bantu sediakan dua hantaran untuk pihak  kami. Saya tempah dengan nana cheese tart dan minta dia tolong tempahkan carrot cheese cake juga. Awal pagi dia dah hantar rumah bonda dua barang tu...huhu. Pukul berapa dia pergi ambil kek? dah la jauh. 

Kami bersahabat sejak dari tingkatan satu. Sejak dari zaman comot lagi. Alhamdulillah tak pernah majuk atau kecik hati dengan nana . Dulu balik sekolah pun sama-sama juga..hehe.

Apa yang saya pelik dia makan beras apa ye tak besar-besar? jeles ooo


3 comments:

Amyna said...

dua dua cantik... ;-)

~ yus ~ said...

nak kata yang sama dengan Amyna, dua2 comel dan sweet...

kiera'sakura said...

tetiba jumpa belog akak yg lagi satu nie hihihi.. akak nk tgk gmbo adik akak kawen