Tuesday, October 2, 2012

Kisah Aqilah


Assalamualaikum..
Fuhhh berhabuk dah blog akak comot ni kan? Sian tak? Uhuk uhuk.. Kena vacum ni.

Okey nak cerita ni, akak comot dah balik malaysia. Sekarang ni duduk kat SK. Akak comot urus baby syafiq dan aqilah je la sekarang ni.



Aqilah dah sekolah kat tadika Pasti dekat dengan rumah ni. Tapi ya ampun manja sangat dalam seminggu sekolah 3 kali pasti menangis tiap pagi kot? Peningnya nak layan manja dia tu..

Balik sekolah masih nak akak comot ambil, tak mau cikgu hantar. Kalau naik kereta cikgu kan bagus dik qila? Huhu

Kalau ambil dia perlu bawa baby syafiq. Lepas parking kereta kena angkut baby panas- panas tu. Lebih tak best kalau hujan ayahnya nak kena pakai kereta. Berebut kereta lak kan?

2 comments:

pena rozie said...

Biase la baru lg mcm tu la

Iffah Afeefah said...

amboi kak sejak bile jadi akk comot ni