Monday, January 16, 2012

24 Jam Lagi



Assalamualaikum...

Hari ni sangat busy. Busy melipat kain dan packing keperluan nak pergi ke mekah esok malam. Ada lagi 24 jam saja untuk saya berkemas. Bergaduh ngan baby lagi, ngan qila lagi. Memang tak cukup tangan ni...huhu.



Moga saya dapat kemas semua keperluan yang disediakan. Barang untuk di mekah, di madinah dan untuk kami stay kat riyadh dalam perjalanan pulang nanti. Persalinan dalam perjalanan juga perlu saya siapkan... Busy lah konon. Ceeeewahh. Take five la ni, penat dah melipat dan mengemas..haha



*Menjawab akak cantik qistina melati mummy, nasi ayam tu saya buat dgn ayam goreng. Dah siap curah sos dah tu..keh3.


*Menjawab soalan rara...ye ni blog akak ...hehe. Akak comot!


3 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Kak adk jg diri ya. Moga ALLAH lndgi pjlnn pergi n.blik. Amin

Melati Qistyna's Mummy said...

Hehehe, curah2 pong nmpk sedap, apatah lagi kalau dpt merasa... :)

Mg perjalanan LM n keluarga dipermudahkan... Ameennnn

Iffah Afeefah said...

erk akak comot

mule nk komen terperasan bloglist akak

tengs ye ade blog kite disitu