Wednesday, February 15, 2012

Adik Syafiq Semakin Besar



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Rindunya nak mencoret sesuatu di blog ni. Dah lama cuti menaip di sini.Hari ni adik/akak comot nak cerita perkembangan adik syafiq. Adik syafiq dah 6 bulan setengah pun sekarang ni. Sedang belajar nak duduk rasanya. Selalu dia angkat punggung gaya orang nak merangkak tu dan cuba nak sengetkan punggung lepas tu.




Apa yang saya geram tu bila dia buat kerja dia mesti buat sambil menangis . Apa kes? Terlebih manja eh? Bonda selalu pesan jangan bantu dia buat kerja nanti sampai ke tua dia nak orang bantu dia bila dia buat kerja,contohnya macam ummi dia ni..hehehe.



3 comments:

.: iEyLa :. said...

hope baby membesar dengan happy coz dikelilingi orang yang sentiase sayang kan die..

Melati Qistyna's Mummy said...

Hehehe, caiyok2...

hazfee said...

nak gambar adik syafiq kak.hehe